Infoisinfo Nederland

Kapsalon Yes Haarmode
Kapsalon in Oss

www.yeshaarmode.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0412 622 98?

Adres

Witte de Withstraat 5. P.C. 5342TD, Oss, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Kapsalon Yes Haarmode

Kapper in Oss, Pruiken in Oss, Permanent in Oss, Bruidskapsels in Oss

Zoekt u een leuke trendy kapsalon in Oss, dus of u nu geknipt, kom dan langs bij kapsalon YES HAARMODE te Oss. Wij werken met en zonder afspraak, geföhnd of gekleurd wil worden U kunt altijd bij ons terecht. Wij vinden het fijn als onze klanten blij en tevreden de deur uitgaan en dat ook nog voor een zeer betaalbare kappersprijs. Laat u door ons daarover vrijblijvend informeren en inspireren. .

Ons team bestaat uit 5 enthousiaste medewerksters, variërend van 18 tot 43 jaar, hierdoor gaat ervaring en hippe trends hand in hand, dus zoals u begrijpt is jong en oud bij ons aan het juiste adres. En of dat nog niet alles is, en dit alles voor een betaalbare prijs. .

Yes haarmode is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen, en dat we veel mogelijk maken, niets ons te gek is, epileren en wimpers en wenkbrauwen verven.Dus schroom niet en kom een kijkje nemen in onze gezellige kapsalon en u zult zien dat we van alle markten thuis zijn, harsen, hier kunt u tijdens uw kappersbehandeling ook terecht voor beautybehandelingen zoals reinigen, hebben wij ook inpandig een beautysalon, en ook hebben wij een toegang voor invalide. Ook hebben wel al 20 jaar ervaring met het zetten van haarextentions van Great Lenghts, hiermee bieden wij u een haarverdikking, haarverlening of geven we uw kort kapsel een leuk trendy accent. Wij hebben dan ook een kinderkorting op woensdagmiddag en een extra korting voor de 65+ers op donderdag. Heren dames en kinderen zijn welkom om in onze gemoedelijke sfeer gekapt te worden door zeer professioneel en ervaren personeel. .

Voor uw mooiste dag, uw trouwdag, kunnen wij ook een passend pakket bieden, naast het verzorgen van uw bruidskapsel hebben wij ook ervaren visagisten in dienst die naast een geweldig kapsel ook een prachtige make-up voor u kunnen verzorgen. .

Hopelijk tot snel, wij zorgen dat de koffie klaar staat.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag Gesloten
   Dinsdag 8:30 18:00
   Woensdag 8:30 18:00
   Donderdag 8:30 18:00
   Vrijdag 8:30 18:00
   Zaterdag 8:00 16:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Kapsalon Yes Haarmode (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe